Praktisch

Wie? Wat? Waar? En wanneer?

eerste weekend van juli!

Bezoek "Hof & Huis" op vrijdag 2 juli van 14u tot 21u, zaterdag 3, zondag 4 en maandag 5 juli 2021 telkens van 10 tot 18u.

De prachtige dreef, de rustgevende tuin, de wisselende gezichtsassen... het draagt allemaal bij tot een sfeervol geheel waar de bezoeker zich meteen thuis voelt.

Hoe geraak je er? "Hof & Huis" is vanuit alle richtingen bijzonder vlot te bereiken

Komende van de kust

Stel je GPS in op Zeeweg 42 in Torhout of hoek Sparappelstraat - Zeeweg in Torhout. Je neemt best de Torhoutsesteenweg tot je linksaf kunt slaan richting Eernegem - Aartrijke. Neem in Aartrijke aan de kerk de Steenstraat en volg de pijlen richting Tuinbeurs.

Komende uit het binnenland en Oostkust, Kortrijk of Roeselare

Stel je GPS in op Zeeweg 42 in Torhout of hoek de Maerestraat - Zeeweg in Torhout. Neem de autostrade E403 tot aan de afrit 10 Torhout. Rij door tot aan de ring van Torhout. Sla rechts af richting Aartrijke en volg de pijlen richting Tuinbeurs.

Parkeren

Parkeren doe je gratis op de grote weide vlak voor de ingang van het domein. Maak je dus geen zorgen over "zoeken naar een plaatsje" of "heel ver moeten wandelen eer je er bent". Je staat gewoon vlak voor de deur.


- Laatste Nieuwtjes -

news image

Ail Ail Ail!!

Wie kent Claude nog niet? Claude komt uit de streek van de Pyreneën en breng een karrevracht aan artisanale producten mee: onder a...

news image

La maison Curiosa

Leuke tuindecoratie, hebbedingetjes, een accentje voor in de tuin of binnen in huis, ... je vindt het allemaal bij La Maison Curio...

news image

Gevleugelde keramiek

De vogels die Theo creëert, geven een rustgevend effect, zowel voor de toeschouwer als in het werk zelf. Menselijke begrippen...

Klik hier voor meer nieuws over het event