Praktisch

Wie? Wat? Waar? En wanneer?

Hemelvaartweekend- Kasteel d'Aertrycke

Bezoek "Hof & Huis" op donderdag 30 mei, vrijdag 31 mei, zaterdag 1juni en zondag 2 juni 2019 telkens van 10 tot 18u.

Het prachtige park van het neogotisch Kasteel d'Aertrycke te Torhout is perfect onderhouden met daarin een prachtige verzameling aan in- en uitheemse bomen, duiventil, badhuis, boothuisjes en twee grote vijvers die het kasteel als het ware omarmen. Door zijn jarenlange traditie is deze beurs uitgegroeid tot een ware topper voor bezoeker en exposant!
We verwachten opnieuw ongeveer 140 exposanten en demonstranten.

- Laatste Nieuwtjes -

news image

Cosy living

Houden jullie ook van de warme landelijke stijl? Dan ben je bij Cosy Living, een nieuwe firma uit Torhout, aan het juiste adr...

news image

Patineren! Meer dan een laagje verf...

Als kind was Patrick Leemans reeds gefascineerd door kleuren en interieurinrichting. Na het volgen van professionele cur...

news image

Trendy, Tropical Hangout

Droom weg terwijl je in een hangmat ergens in het Caribisch gebied ligt. Of geef jezelf tenminste dat unieke gevoel in een Tropica...

Klik hier voor meer nieuws over het event

Titel

Hoe geraak je er?

Vanuit Oostende

Stel je GPS in op Zeeweg 42 in Torhout of hoek Sparappelstraat - Zeeweg in Torhout. Je neemt best de Torhoutsesteenweg tot je inksaf kunt slaan richting Eernegem - Aartrijke. Neem in Aartrijke aan de kerk de Steenstraat en volg de pijlen richting Tuinbeurs.

Vanuit Roeselare
Stel je GPS in op Zeeweg 42 in Torhout of hoek de Maerestraat - Zeeweg in Torhout. Rij tot aan de ring Van Torhout. Sla links af richting Aartrijke en volg de pijlen richting Tuinbeurs.

Vanuit Kortrijk
Stel je GPS in op Zeeweg 42 in Torhout of hoek de Maerestraat - Zeeweg in Torhout. Neem de autostrade tot aan de afrit Torhout. Rij door tot aan de ring van Torhout. Sla rechts af richting Aartrijke en volg de pijlen richting Tuinbeurs.

Parkeren doe je gratis op de grote weide vlak voor de ingang van het domein. Maak je dus geen zorgen over "zoeken naar een plaatsje" of "heel ver moeten wandelen eer je er bent".